Vanaf dinsdag 25 september kun je bij Djoke.nl op Gildehof genieten van diverse ontspannende massages of een heerlijke Aroma Touch Behandeling . Ook een Access Bars behandeling behoort tot de mogelijkheden.

Eigenaresse Djoke ten Kate deelt de ruimte met Inge van Veenendaal die in juli is gestart als Medisch Pedicure. Op de maandag kun je bij haar terecht voor een voetbehandeling. Inge is gespecialiseerd in diabetes en reumapatiënten, uiteraard kun je ook terecht voor een basisvoetbehandeling.

De massages en behandelingen worden gegeven door Djoke ten Kate. Zij is Aromatherapeut en Vrouwencoach. Je kunt hiervoor terecht op dinsdag en woensdag volgens afspraak. Een massage met essentiële oliën werkt ondersteunend voor het zelfherstellend vermogen van lichaam en geest.

Djoke ten Kate werkt vooral met de essentiële oliën van doTerra en Chi. Deze behandelingen zijn geschikt voor alle leeftijden.

Djoke.nl biedt: Aroma Touch Behandeling, Aroma Touch Massage, zwangerschapsmassage, kraambedmassage, ontspanningsmassage, ontspannende gezichtsmassage, handmassage en voetmassage.

Verder geeft Djoke workshops handmassage en verzorgt ze de cursus Aromatherapie in de zorg op afspraak. In september en oktober ontvangen klanten 10 procent korting op een massage.

Een afspraak maken kan via de website http://djoke.nl/aromatherapie-voor-vrouw-kind/contact/, of door te bellen met 06-44568443. Een mail sturen kan ook naar info@djoke.nl.

Zondag 7 oktober is iedereen tussen 12.00 en 15.00 voor van harte welkom een kennismaking met Djoke en Inge.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , Partyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com, Etos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.