Mijlpaal voor DoesburgTV

DoesburgTV bestaat bijna vijf jaar. Eigenaar Maarten Lindner heeft inmiddels exact 500 video’s gepubliceerd op YouTube.nl.

 

DoesburgTV groeide sinds de start uit tot internettelevisiekanaal voor Doesburg en trok in die periode bijna een kwart miljoen views, gemiddeld zo’n 8000 per maand. Lindner volgde de vrije Haagse Kunstacademie en leerde in de jaren 70 al de fijne kneepjes van het vak van cineast rans Zwartjes. In de jaren 80 maakte hij de overstap naar de video, en met zijn nieuwe bedrijf is Lindner straks in staat om op het gebied van bewegend beeld vrijwel alles te leveren.

 

Zijn 500ste video op YouTube.nl/doesburgtv betreft een compilatie van vijf jaar DoesburgTV. Met als afsluiting de top-5 van best bekeken video.

 

7 reacties

 1. robert duis

  @Maarten Lindner.

  Chapeau voor Uw inzet en werk!

  Waardevolle bijdrage met 500 video-films over de periode 2010-2015 in- en om de stad Doesburg.
  Geschiedschrijvers zullen daar op termijn heel veel plezier aan gaan beleven.

 2. Richard Kok

  Ik sluit me bij Robert aan. Als collega-journalist kan ik alleen maar zeggen dat het reuze knap is wat je doet Maarten. Blijf volhouden!

 3. Yvonne Irving

  Vijfhonderd films wat zijn dat er veel zeg, en elke film is een promotie film voor Doesburg. Van Harte Gefeliciteerd en op naar de duizend. Wat een mooie compilatie , ik heb er met een lach en een traan naar gekeken. De top vijf ga ik snel bekijken want die had ik nog niet gezien.

 4. Frans van der krul

  Maarten,
  Gelukwensen met het behalen van deze mijlpaal!

 5. henk beijen

  Ik hoop nog 500, van harte.

 6. Frans Schilderman

  Maarten van Harte gefeliciteerd,ga zo door.

  Gr. Frans

 7. Marga Bles

  Beste Maarten,

  Van harte gefeliciteerd met dit prachtige resultaat.
  Maar wij ook, wat een geluk dat je ooit naar Doesburg kwam met deze jongens droom nog op de planken. Hoe heeft Doesburg het toch ooit zonder jou kunnen doen? Je maakte een mooi film van het integratie evenement de Doesburgse Motorrun., waar nog steeds veel naar wordt gekeken. Je was er altijd en leek wel overal tegelijk. Bedankt Beste Maarten, ik wens je nog vele goede jaren in goede gezondheid toe.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑