Als onderdeel van de eerste Doesburgse 777Smaakparade op 12 april vindt er voor de jeugd een CupCake-versierwedstrijd plaats. In een aantal rondes gaan kinderen cupcakes versieren. Een vakjury zal de cupcakes beoordelen. Vanaf 9 maart kunnen kinderen zich inschrijven.

 

Er zijn leuke prijzen te winnen voor de mooiste, meest originele en creatieve cupcakes. ‘En ik kan je vast verklappen dat niemand van de deelnemers met lege handen naar huis gaat’, aldus Max Liptiay namens de organisatie.

 

De CupCake-versierwedstrijd wordt gehouden in het restaurant van wooncentrum IJsselzicht. Liptiay: ‘Zo leggen we ook onze gewenste verbinding, in dit geval tussen jong en oud. De bewoners kunnen meegenieten van de inspanningen van de kinderen en zij zullen ongetwijfeld nog een cupcake mogen mee eten’.

 

De CupCake-versierwedstrijd wordt gehouden in de ochtend van 12 april van 10.00 uur tot ongeveer 11.45 uur, en is mede mogelijk gemaakt door Hoerataart.nl. Kinderen die mee willen doen, kunnen vanaf 9 maart een inschrijfformulier via de scholen krijgen. Het inschrijfformulier dient uiterlijk 31 maart 2015 bij LekkereszenZo te worden ingeleverd. Er is plaats voor maximaal 50 kinderen.

 

Iedereen is uitgenodigd om samen met de ouderen van IJsselzicht naar de cupcakewedstrijd te komen kijken. Liptiay: ‘Wat is er dan mooier en lekkerder om daarna naar de 777Smaakparade te gaan om voor een klein bedrage daadwerkelijk te proeven van al het lekkers wat de koks hebben gemaakt? Er zullen vrijwilligers aanwezig zijn om eventueel de wat slecht ter been zijnde ouderen te begeleiden’.