Doesburg heeft er met TO DOesburg een groep bij die zich bezighoudt met het organiseren van activiteiten in de stad. TO DOesburg is een samenwerkingsverband van de Gasthuiskerk, het Arsenaal, restaurant De Bonte Hond, Bistro La Boucherie, Alfun catering, en Viking Outdoor Sports.

 

Het gaat om het gezamenlijk organiseren van activiteiten voor de Doesburgse gemeenschap en ver daarbuiten. TO DOesburg is onder andere betrokken bij de Doesburgse kerstmarkt en bij de Christmas Sing Along in de Gasthuiskerk.

 

Al eens gehoord van de HanzeDans en de HanzeSchrans? Op zaterdag 28 maart vanaf 20.00 uur staat de Gasthuiskerk helemaal in het teken van dansen en schransen voor de Hanze’, aldus een medewerker van TO DOesburg.

 

Bob&Co heeft een repertoire en staat garant voor een avondje boordevol swingende muziek. Dit duo speelt al uw verzoeken en bouwt  met een programma vol humor uw ideale avond. Bob van Uden en Marko Prins spelen alles van Golden Oldies tot je laatste download.

 

De voorbereidingen voor de jaarlijkse Doesburgse Hanzedag op 13 juni aanstaande zijn in volle gang. Naast alles wat er voor te bereiden en te organiseren valt voor zo’n groot evenement is er geld nodig om dat te financieren. Dat was reden voor het samenwerkingsverband TO DOesburg om een dansavond te organiseren waarvan de opbrengst helemaal bestemd is voor de Hanzedag.

 

Zaterdag 28 maart vanaf 20.00 uur hét dansevent van het jaar in de Gasthuiskerk, Gasthuisstraat 41 in Doesburg.  Entree 10 euro. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Reisbureau Lensink, Meipoortstraat 55 in Doesburg. Alle opbrengst gaat naar de Hanzedag.