Dolce Vita Dagen bij Office Design in Doesburg

Office Design aan de Leigraafseweg 2 in Doesburg houdt op 5 en 6 november Dolce Vita Dagen. Tijdens deze dagen worden wijnen en delicatessen uit Italië gepresenteerd en geserveerd. De wijnen en delicatessen van Robertino gaan prima samen met de aanschaf van Dutch Design artikelen die woon- en werkomgeving verbeteren. Het leven is te kort om slechte wijnen te drinken, meldt de uitnodiging voor de proeverij op 5 en 6 november. Op beide dagen begint de proeverij om 12.00 uur. Op 5 november eindigt de proeverij om 20.00 uur en op 6 november gaat om 17.00 uur de kurk weer in de fles.


Naast verschillende wijnen uit de Italiaanse streek Friuli biedt Robertino verder 10 soorten zeezout, vele variaties olijfolie, hoogwaardige balsamico’s en vincotto’s, handgesneden prosciutto, Limoncello en mooie Grappa.


Nieuw tijdens de Dolce Vita dagen is de lancering van Office Design NgispeN Store. Dit concept biedt allerlei Dutch Design artikelen die de woon- en werkomgeving nog aangenamer moeten maker. ‘Kortom: La Dolce Vita ook op uw werkplek met NgispeN thuis’, meldt Office Design en Robertino.


Inwoners van Doesburg zijn uitgenodigd om op 5 of 6 november te komen kijken, proeven en genieten van de wijnen, delicatessen en kantoorinrichting. Nieuw in het assortiment van Robertino zijn biologische wijnen. Bezoekers van de Dolce Vita Dagen kunnen deze jongste aanwinsten proeven. Verder toont Herman van den Broek van Kunstkamer Laag-Keppel een unieke kunstcollectie tijdens de feestdagen op 5 en 6 november.


1 reactie

  1. Richard Kok

    Wie er niet bij kon zijn, hierbij de foto’s van het evenement:
    http://www.flickr.com/photos/40910086@N06/sets/72157627934444625/show/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑