Op woensdag 6 maart is er weer de maandelijkse OpenCoffee Doesburg in Gasthuis du Soleil. Vanaf 08.30 uur staat de deur open voor ondernemers en ondernemende mensen om te netwerken, nieuwe contacten te leggen en ideeën te toetsen.  OpenCoffee Doesburg bestaat dan tevens 3 jaar.

 

‘We kunnen zeggen dat dit maandelijkse Doesburgse ondernemers netwerk na drie jaar nog steeds springlevend is en voorziet in een grote behoefte van ondernemers uit Doesburg en daarbuiten om elkaar te ontmoeten, te spreken en te inspireren en aldus de Doesburgse Ondernemerszin te vergroten en die hebben we anno 2013 hard nodig’, aldus Jan Strating, initiatiefnemer van OpenCoffee Doesburg.

 

Strating: ‘We gaan deze verjaardag zeker niet groots vieren, maar we kunnen al wel melden dat er dit jaar nog wel twee extra activiteiten vanuit de organisatie van OpenCoffeeDoesburg worden aangeboden.’

 

Als eerst is er op donderdag 13 juni vanaf 17.00 uuur in samenwerking met de Rotaryclub Doesburg de eerste Doesburgse haringparty met veiling en meer om geld in te zamelen voor een lokaal goed doel.

 

Verder is er in het voorjaar samen onder andere OpenCoffee Doetinchem en andere OpenCoffee organisaties in de Achterhoek en Liemers een OpenCoffee Golfevent voor startende en ervaren golfers.

 

Aanmelding voor Open Coffee Doesburg op 6 maart is handig en kan via www.opencoffeedoesburg.nl maar is niet verplicht.