Komend weekend barst Zwembad Den Helder in Doesburg weer uit zijn voegen. Op zaterdag 16 november spelen maar liefst 5 teams van de SG DWV/de Spreng hun thuiswedstrijden in Doesburg. East Group uit Ruurlo heeft deze mogelijk aangegrepen om op deze dag als balsponsor voor alle wedstrijden op te treden.

 

East Group is voor de moedervereniging DWV geen onbekende, eerder zorgde zij al voor een uniforme uitstraling voor alle W-officials. Manager Paul Weustink laat weten graag nauw betrokken te blijven bij het waterpolo. “DWV loopt als een rode draad door mijn leven. Zelf heb ik ook jarenlang actief deze sport beoefend. Nu ben ik ondersteunend lid en W-Official en doe ik graag wat terug voor al die jaren dat ik heb genoten”.

 

East Group is klein en energiek bedrijf met een team wat louter bestaat uit professionals op financieel en administratief gebied. Dagelijks houdt het zich bezig met financiële dienstverlening en richt zich op het Midden- en Kleinbedrijf (MKB) in de regio Oost-Nederland en de Achterhoek. Maar ook ZZP-ers en particulieren zijn van harte welkom voor gebruik van administratieve, financiële, vermogensbeheer en andere ondersteunende diensten.