Bistro La Boucherie in Doesburg komt met jubileumactie. Aanleiding hiervoor is het vijfjarig bestaan van het Doesburgse restaurant. Vanaf 13 november tot en met 15 december worden elke week twee maal een driegangenmenu voor twee personen verloot onder de gasten.
La Boucherie is gevestigd in de Boekholtstraat in het centrum van Doesburg en staat culinair onder leiding van chef-kok Eddie Palm. Volgens de eigenaren Karel en Marian Welter was La Boucherie dit jaar dicht bij het behalen van een Bib Gourmand, zeg maar de eerste divisie van Michelin en net onder een Michelinster.
Het Doesburgse horecabedrijf was in 2011 genomineerd voor de titel Fijnste Franse Restaurant van Nederland. Dit jaar maakte het tijdens Doesburg Binnenstebuiten de beste vegetarische mosterdsoep van de stad.
Momenteel biedt La Boucherie een driegangenmenu aan voor 34,50 euro dat bestaat uit charcuterie van wild met pruimencompote (voorgerecht), kotelet en sukade van wild zwijn met een saus van appel en calvados (hoofdgerecht) en semifreddo van walnoot en honing met vanille creme en vijgenjus (nagerecht).
Wij hebben bijzonder heerlijk gegeten in La Boucherie ter gelegenheid van ons 38 jarig huwelijk.
Gezellige sfeer, fijne bediening, kortom TOP.
We komen weer!
Heb er afgelopen weekend een vorkje geprikt. Zie -> http://www.foodspotting.com/places/849052-bistro-la-boucherie-doesburg