Sinds de start van dit seizoen is Easy-Plan de nieuwe Shirt-sponsor van de Meisjes C van The Phantoms. Easy-Plan contractcatering, gevestigd aan de Ooipoortstraat in Doesburg, verzorgt het beheer en de exploitatie van bedrijfsrestaurants voor middelgrote en grote ondernemingen. Het bedrijf is landelijk actief in de contractcatering voor bedrijven en heeft circa 50 medewerkers in vaste dienst.

‘Een van onze medewerkers vroeg ons of we sponsor wilde worden van het meisjes C-team van The Phantoms. Dat wilden we natuurlijk graag, want de insteek van The Phantoms is met plezier sporten,’ aldus Annemarie Klopper van Easy-Plan, ‘The Phantoms sluiten goed aan bij de wijze waarop we werken: met plezier!’

De meisjes zijn erg blij met de nieuwe shirts. ‘ Ze zitten erg lekker’, aldus een van de meiden. Het Phantoms-bestuur is erg blij met de betrokkenheid van ouders en zelfs hun werkgevers bij de vereniging.

Klopper van Easy-plan: ‘ We wensen de meisjes een sportief jaar met veel sportplezier en goede resultaten toe. Vanzelfsprekend zullen we zelf ook regelmatig komen aanmoedigen.’

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde ZintuigPartyboerderij De IJsselhoeve en Binkies en MKB Tele.com.