Edelsmederij Tobias viert vijfjarig lustrum

Edelsmederij Tobias in Doesburg viert haar vijfjarig lustrum op vrijdag 28 maart. Afgelopen maanden heeft er een fikse verbouwing plaatsgevonden en tijdens het jubileumfeest is het resultaat te zien. Om 19.00 uur vangt het feest aan met een officieel moment, waarbij de Burgemeester van Doesburg en de Wethouder van Economische Zaken aanwezig zullen zijn.

 

Al vijf jaar verkoopt Edelsmederij Tobias gelegen aan Kerkstraat 14 in Doesburg handgemaakte sieraden en exclusieve horlogemerken. De winkel is uitgebreid zodat bezoekers kunnen kiezen uit een nog grotere collectie en tevens vanuit de winkel een blik in het atelier kunnen werpen. Hier werkt het team aan verrassende creaties op sieradengebied. Een voorbeeld van eigen ontwerp is de Arctic collectie, met vormen geïnspireerd op het poollandschap. ‘Dat handgemaakte is helemaal van deze tijd’, aldus Tobias Verschoor. ‘we merken dat onze bezoekers een onderscheidend sieraad erg waarderen.’ Ook populair zijn de armbanden van Trollbeads en horlogemerken als Jacob Jensen, Bering en Seiko.

 

Elke bezoeker tussen 28 maart en 12 april maakt kans op een gratis sieraad. Onder de heren wordt een titanium armband met zilveren sluiting ter waarde van 199 verloot. Dames maken kans op een prachtig collier met parelhanger ter waarde van 119 euro.

 

 

2 reacties

 1. robert duis

  @Edelsmederij TOBIAS.

  Chapeau voor Uw ondernemers-durf in deze tijd waarin wij juist in Uw vak (Siebel c.s.)
  heel veel negatieve berichtgeving tot ons nemen.

  Veel succes in Uw heel mooi verbouwde zaak.

 2. henk beijen

  Beste Tobias, van harte en ik hoop nog vele jaren van jou zaak te genieten en niet in het minst van je vriendelijkheid en klantgerichtheid.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑