Doesburg Kiest (9)

Woensdag gaat Doesburg naar de stembus. Daarom geven we vandaag in de laatste uitzending van ons politiekcafé de lijsttrekkers van de gemeente Doesburg gratis zendtijd. Zendtijd om de kijkers op te roepen om te gaan stemmen en natuurlijk om te stemmen op hun partij. Kees van Immerzeel, Peter Bollen, Ellen Mulder, Gerard Albers, Wil Verlaan, David van Sommeren en Patrick Ott spreken u door middel van een pitch rechtstreeks aan om woensdag 19 maart naar het stemhokje te gaan. De Nieuwe Media Doesburg wenst bij deze de lijsttrekkers succes en dankt ze voor hun medewerking. Dank ook voor Café DuMidi waar de opnames plaatsvonden.

2 reacties

  1. Frans van der Krul

    Het regent verkiezingsdebatten in de aanloop naar de Gemeenteraadsverkiezingen. Iedere lijsttrekker zet zijn beste beentje voor en vertelt maar wat graag wat zijn partij met de stad wil. Maar wat willen de Doesburgers eigenlijk? Wat vinden zij belangrijk? En wat zouden zij graag anders zien?Daar gaat geen enkele partij op in.

  2. Wil Verlaan

    @Frans. Een verkiezingsprogramma is de weerslag van gesprekken met mensen in de stad. Ik denk dat dit bij de meeste partijen zo is. Kijk maar in dat van D66: we komen regelmatig in de Buurtacademie, in het buitengebied, bij de verschillende ondernemersverenigingen, bij de kleine zelfstandige ondernemers, op de scholen en bij de wijkraden. We zijn actief in maatschappelijke organisaties als het zwembad, de Hanzefeesten, Maartensmaaltijd, de telefooncirkel, het maatjesproject en 4/5 mei. Overigens niet alleen omdat we dat als D66 belangrijk vinden, maar omdat we daar zelf erg veel plezier in hebben. Al die activiteiten vertalen zich in onze visie op Doesburg. Op die manier komt ons verkiezingsprogramma tot stand en ik denk ook van een aantal andere partijen. En op elke vraag per mail, brief of telefoon gaan we in. Op die manier komen onze ideeën over Doesburg in samenspraak met Doesburgers tot stand. Maar het kan natuurlijk altijd beter. Daarom zijn we blij met jouw altijd scherpzinnige duwtjes en porren. Het houdt ons zeker alert! Waarvoor dank!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑