De eerste editie van de Doesburg City Run, een hardloopevenement door de historische binnenstad van Doesburg, is gericht op alle leeftijden. Jeugd vanaf 4 jaar kan al meedoen voor een 500 meter run. Volwassenen kunnen kiezen uit 2,5, 5 of 10 kilometer.

De Doesburg City Run wordt gehouden op zaterdag 19 mei. Start en finish is bij de Martinikerk in hartje centrum. Het programma is zo opgebouwd dat eerst de volwassenen aan bod komen, gevolgd door de kleintjes.

Starttijden
10 km 10.00 uur
5 km 11.30 uur
2.5 km 12.30 uur

Kidsrun (rond de Martinikerk)
500 meter (4 t/m 6 jaar) 13.30 uur
1000 meter (7 t/m 9 jaar) 13.45 uur
1000 meter (10 t/m 13 jaar) 14.00 uur

Inschrijven om deel te nemen kan via deze link of door een mail te sturen naar info@hart2hart.nl. Vervolgens krijg je een inschrijfformulier toegestuurd.

De Doesburg City Run is een initiatief van de Doesburgse sportinstructeur Tony Ashek. De run gaat door het historische centrum van Doesburg en het inschrijfgeld komt ten goede aan Stichting Kika en de Nierstichting.

Rondom de wedstrijd zijn tal van activiteiten om het publiek naar de zin te maken. Alle deelnemende kinderen aan de wedstrijd krijgen een medaille. Voor volwassenen zijn er prijzen voor de winnaars.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde ZintuigPartyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com en Etos Doesburg.