In het historische centrum van de Hanzestad Doesburg worden, na het grote succes van vorig jaar, vijf Montmartre Markten georganiseerd op de laatste zondagen van de maanden april, mei, juni, juli, augustus op de Vischmarkt en de Roggestraat.

Dit gebied in Doesburg wordt niet voor niets het Montmartre van Doesburg genoemd. De gevels van de oude panden en de sfeervolle terrassen zorgen voor de perfecte sfeer voor een Montmartre markt.

Op zondag 30 april starten wij het Montmartre seizoen met de eerste markt van 10.00 tot 17.00 uur. Op de markt zijn leuke kramen met Frans gerelateerde producten zoals wijn, kaas en noten, maar ook antiek, veel brocante, kunst, curiosa en boeken. Ook de portretschilder en de Franse musette en Django Reinhard muziek ontbreken niet.

De Montmartre markten worden gehouden op zondag 30 april, zondag 28 mei, 25 juni, zondag 30 juli en zondag 27 augustus van 10.00 tot 17.00 uur. Wie belangstelling heeft om een kraam te huren, kan contact opnemen met Henk Steinvoort via info@stein.nl.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde Zintuig en Partyboerderij De IJsselhoeve en Binkies.