Brasserie Het Zesde Zintuig is vanaf 1 mei zeven dagen in de week geopend. De eetgelegenheid in de Roggestraat schuin tegenover De Waag zet vanaf begin mei elke maandag Argentijnse kogelbiefstuk met kruidenboter, gemengde salade en frites op het menu voor slechts 10 euro.

Argentijns vlees staat bekend om de zeer goede kwaliteit. Vanaf 1 mei serveert Brasserie Het Zesde Zintuig op maandag vanaf 17.00 uur een kogelbiefstuk van dit kwaliteitsvlees met kruidenboter, gemende salade en frites voor maar 10 euro per persoon.

Naast de openstelling van zeven dagen in de week melden Yvo en Hannie van Het Zesde Zintuig dat de keuken is versterkt met Mike van Bijsterveldt. Mike is in 2010 bij Het Zesde Zintuig begonnen als leerlingkok en behaalde in 2013 zijn diploma. Na wat uitstapjes is hij terug in de keuken in het Doesburgse restaurant.

Op zaterdag 6 mei is er een 7-gangen proeverij-avond bij Het Zesde Zintuig. Dit arrangement wordt aangeboden voor 39,95 per persoon. Dit is inclusief drankjes. De proeverij begint om 19.00 uur en duurt tot 23.00 uur.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde Zintuig en Partyboerderij De IJsselhoeve en Binkies.