Eerste openluchtfilm bij Hotel Doesburg goed bezocht

De eerste openluchtfilm van dit seizoen, gedraaid bij Hotel Doesburg aan de IJsselkade, is goed bezocht. Ondanks dreigende weersvoorspellingen kon de film Black Swan gewoon doorgaan en genoten mensen vanaf de trappen bij Hotel Doesburg van de openluchtfilm.


Black Swan is een van de twee films die dit jaar in de openlucht op de trappen bij Hotel Doesburg worden gedraaid. Op vrijdagavond 17 augustus is er weer een openluchtfilm. Mocht het dan slecht weer zijn, dan probeert de organisatie het een dag later nog eens.


De film van gisteren dreigde aanvankelijk ook in het water te vallen. Een dag eerder gaven de weermodellen aan dat het vrijdagavond zou gaan regenen boven Doesburg. Om een uur of acht vielen er een paar druppels, waarna het vervolgens droog bleef.


Foto: Arvid Ehlert (PhotographyNow.nl)

1 reactie

  1. Angela Alink

    Arvid, wat een bijzondere foto. Ik moest even denken aan de nachtschilderingen van van Gogh.

    In het Gemeente Museum in Den Haag, zag ik een foto of een schilderij van water en lucht. Ik moest aan jou foto denken van Lake Heron, waar ik een gedicht op heb gemaakt. Ik heb wat namen op geschreven, die ik nog uit moet zoeken, anders vervolg.

    Fijn weekend,

    Angela

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑