Eetconcept Gaon Etten op 14 juni in Doesburg

Het Achterhoekse eetevenement Gaon Etten komt naar Doesburg. Op zaterdag 14 juni vindt het pop-up streekrestaurant plaats op een voorlopig geheime locatie in Doesburg. Wel laat de organisatie weten dat het ergens in het centrum van Doesburg plaatsvindt.

 

‘Gaon etten’ is al bijna een begrip in de Achterhoek en daarbuiten en langzamerhand gaan de mooie verhalen deze regio de grenzen over.  Bijzondere locaties, lange mooi gedekte tafels, flessen regionale wijn op tafel, regionale muziek en verhalenvertellers en mooie gesprekken, dat is het recept voor een culinaire Achterhoekse avond met Gaon.nl: restaurant voor 1 dag op een unieke inspirerende locatie in de Achterhoek. Het is een avond vol verrassingen. De locatie, het eten en de tafelgenoten blijft allemaal geheim tot 48 uur voor de start van de avond.

 

De plek is een verrassing, maar om een tipje van de sluier op te lichten: we eten in het centrum van Doesburg, niet binnen maar buiten…meer vertellen we niet, zo laat de organisatie weten.

 

‘De tafel is bekend: u eet aan lange tafels op mooi tafellinnen. We serveren een welkomstcocktail, een amuse en een 3-gangen menu met regionale streekproducten.  Als u boekt geven wij u 48 uur van tevoren per email de exacte locatie door’, aldus Arjen Woudenberg namens Gaon Etten in de Achterhoek.

 

Op zaterdag 14 juni  ‘Gaon we etten’ in Doesburg, ontvangst is vanaf 18.30 en het 3-gangendiner kost € 55,- per persoon inclusief  amuse, Achterhoekse bieren, wijnen en sappen.

photo-234

1 reactie

 1. Hanny Romer

  Is dit niet een versie van eerder evenement in de binnenstad ben ooit eens geweest ben zelf een doesburgse en woon nu in tegelen limburg.

  Voel me nog steeds verbonden met doesburg.

  Ik neem een optie en zal zsm me aanmelden als dit mogelijk is.

  een mooi idee misschien zijn er oude bekende tot gauw.

  m.vr. gr hanny romer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑