Elvis-recordpoging: 15 inschrijvingen na één dag

Vijftien personen hebben zich tot dusver ingeschreven om deel te nemen aan de Elvis-wereldrecordpoging in Doesburg volgend jaar. Gisteren werd met een persconferentie de inschrijftermijn officieel geopend.

 

Maandag 22 september om 12.00 uur stonden vijftien Elvissen op de deelnemerslijst. Eerste inschrijver was, zoals eerder aangekondigd, Peter Haan, de voorzitter van de Nederlandse Elvis Presley Fanclub.

 

Kees van Doorn van café annex museum King’s Place in Doesburg is daags na de persconferentie op het vliegtuig gestapt naar de VS. De komende drie weken verblijft hij in Texas en omgeving voor een promotietoer voor zijn wereldrecordpoging.

 

Van Doorn wil volgend jaar het wereldrecord meeste Elvissen verbreken. Het wereldrecord werd onlangs door het Harrah’s Cheroke Casino Resort in North Carolina, VS scherp gesteld op 895 levende Elvissen. Aanvankelijk ging Doesburg uit van 777 benodigde Elvissen, maar het moet nu dus meer dan 895 Elvissen scoren.

 

Het Doesburgse Elvis-record heeft inmiddels de landelijke media bereik. Zo schreef De Telegraaf vanochtend een stukje over de poging in haar krant en maakte ook Omroep Gelderland melding van de recordpoging. Verder is er volgens Theo Maas van Doesburg 777 interesse gewerkt van SBS6 en De Wereld Draait Door.

1 reactie

  1. Theo Maas

    15 Elvissen binnen 1dag.

    Als dat elke dag zo gaat gaan we dat record VERPLETTEREN. Tot 6 juni 2015 hebben we nog 257 dagen te gaan. Dat zouden er dan 3855 worden! Zo gek zal het wel niet worden, maar…hoe meer hoe beter. Dus: Doesburg. Bazuin het rond. Doe mee, schrijf u in. Help Kees aan zijn WERELDRECORD.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑