Elvis-recordpoging in Doesburg gaat niet door

De wereldrecordpoging om zoveel mogelijk Elvissen naar Doesburg te halen gaat niet door. Reden voor de afgelasting van de recordpoging is een gebrek aan financiële middelen van de organisatie. Wel staat Doesburg op 6 juni in het teken van Elvis.

 

In plaats van de wereldrecordpoging ‘Largest gathering of Elvis Presley impersonators’ houdt het Doesburgse Elviscafé-museum Kings Place samen met de Stichting Doesburg 777 een Elvis777-dag.

 

Na de kickoff van de wereldrecordpoging in 2014 liep de organisatie aanvankelijk op rolletjes. De recordpoging was aangemeld en geaccepteerd door Guinness World Records in London. Na enige tijd moesten Casey van Doorn en Doesburg 777 echter constateren dat er wel animo was voor deelname van impersonators, maar dat potentiële sponsoren het lieten afweten. Ondank vele contacten en gesprekken met potentiële geldschieters lukte het niet met een derde partij tot overeenstemming te komen.

 

Gezien de grootte van een dergelijk evenement en de daaraan verbonden hoge kosten en financiële risico’s is daarom het besluit genomen een eventuele recordpoging voorlopig uit te stellen. Reeds aangemelde deelnemers zijn op de hoogte gesteld en uitgenodigd om deel te nemen aan de Elvisdag op 6 juni.

1 reactie

  1. Theo Maas

    Erg jammer. Geweldig plan…toch? En wie weet gaat het er toch nog een keer van komen. Zet hem op Casey!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑