Energiek Stadshotel Doesburg op 6 mei weer open voor hotelgasten

Stadshotel Doesburg gaat weer open. Vanaf 6 mei is het hotel aan de IJssel geopend voor hotelgasten. Voor passanten is het nog niet mogelijk om op het terras te zitten of in het restaurant te eten.

Hotels mochten op strikte voorwaarden van het RIVM altijd al open blijven, maar net als veel andere hotels deed ook Joost Smelting de deur van Stadshotel Doesburg in maart dicht.

‘We staan in nauw contact met andere hotels en met strikte regels van het RIVM is het mogelijk om gasten een aangenaam verblijf te bieden in Doesburg. Daarom gaan we 6 mei weer open’, laat Smelting weten.

Smelting wijst erop dat het hotel alleen open is voor hotelgasten die een kamer hebben gereserveerd om te overnachten. Die mogen onder strenge maatregelen hun maaltijd nuttigen in het restaurant.

Smelting: ‘We hebben trolley’s gekocht zodat we de maaltijden naar de tafels kunnen rollen. Daarnaast komen er servicetafels te staan waar gasten zelf hun bestelde drinken kunnen pakken. Komend weekend gaan we oefenen, zodat we op 6 mei vakkundig en op anderhalve meter afstand ons werk kunnen doen’.

Het gevoel is goed bij Smelting. ‘Dit geeft weer energie, na een lange en vervelende periode. De telefoon moet weer rinkelen voor reserveringen in plaats van annuleringen. Ik verwacht geen drukte, maar een aantal hotelgasten betekent werk voor ons en bezoekers voor de binnenstad’.

Stadshotel Doesburg denkt nog na over een take away-concept, zodat passerende wandelaars een ijsje of drankje kunnen kopen om mee te nemen. Het terras met prachtig uitzicht op de IJssel en uiterwaarden blijft voorlopig gesloten.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.com, en Etos Doesburg

 

1 reactie

  1. Frans van der Krul

    Dit vind ik vreemd dat deze wel het restaurant mogen openen indien er een kamer hebben gereserveerd.
    Andere restaurants mogen zelfs onder strenge maatregelen hun maaltijd niet serveren??
    Kamer dan reserveren voor 1 euro en dan mag het wel??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑