De gemeente Doesburg heeft Margreet Frankot de erepenning van de stad uitgereikt. Ze kreeg deze erepenning onder andere voor het werk als stadsgids en als oprichter van de kruidentuin bij de Paardenmarkt.

Vanmiddag ontving Margreet Frankot de erepenning uit handen van burgemeester Loes van der Meijs als blijk van waardering voor haar jarenlange inzet voor de gemeente Doesburg.

Sinds haar komst naar Doesburg in 1990 zet Margreet Frankot zich in voor de stad. Een kwart eeuw geleden richtte ze de kruidentuin aan de Paardenmarkt op. Verder is ze sinds 1994 lid van de werkgroep Archief van Stad en Ambt, en verzorgt ze al 15 jaar als stadsgids historische wandelingen door Doesburg.

Ze kreeg de erepenning overhandigd tijdens de viering van het 25-jarig bestaan van de kruidentuin. Deze viering vond plaats in de Gasthuiskerk.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Partyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com, Etos Doesburg enBennie’s Barber Shop.