De etnisch zakenvrouw van het jaar 2015, De Irakeese Nada Al Rubaiee, komt naar Doesburg. Op dinsdag 20 februari geeft ze een lezing bij Ondernemershuis Hanzegilde.

De Irakeese Nada Al-Rubaiee kreeg bij haar aankomst in Nederland te horen dat ze te veeleisend zou zijn. Met een flinke dosis doorzettingsvermogen en wat hulp van het UAF haalt ze haar master farmacie, duikt ze het bedrijfsleven in en schopt ze het tot Etnische zakenvrouw Nederland 2015.

Op dinsdag 20 februari komt Al-Rubaiee naar het Ondernemershuis Hanzegilde (kerkstraat 15 te doesburg) om te vertellen over haar visie op ondernemerschap. Ze doet uit de doeken hoe ze onderneemt en haar maatschappelijke betrokkenheid weet om te zetten in resultaten.

Ze is momenteel eigenaar van drie apotheken, houdster van twee patenten en daarnaast adviseert ze Syrische vluchtelingen en richt ze zich op het verlagen van laaggeletterdheid.

Wil je graag aanwezig zijn bij de lezing? Laat dit weten door een mail te sturen naar info@hanze-gilde.nl. Deelname is gratis. De avond start om 19.30 uur. De deuren gaan open om 19.00 uur.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde ZintuigPartyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com en Etos Doesburg.