Het winkelpand waar jarenlang slijterij Van Oostrom zat en de laatste jaren leeg stond, is verkocht. Vanaf media april opent De Kaarsenstudio er haar deuren.

Het pand wordt momenteel verbouwd zoals media april de winkel kan openen. In het pand komt De Kaarsenstudio, een winkel met een ruim assortiment kwaliteitskaarsen in verschillende kleuren.

Eigenaresse is Jacobien Gerritsen. Ze gaat boven de zaak wonen. Jacobien is gespecialiseerd in het ontwerpen en gieten van vierkante kaarsen, gemaakt van hoogwaardige grondstoffen. Ook is het mogelijk om kaarsen te laten bedrukken met tekst, afbeelding of logo’s.

Momenteel wordt het pand verbouwd zodat naar verwachting media april de winkeldeur open kan. De huidige zaak in Dieren zal stoppen.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde ZintuigPartyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com en Etos Doesburg.