Wie eens een kijkje wil nemen in de fietsfabriek van Multicycle in Ulft kan zich aanmelding voor een bezichtiging. Fietszaak Xycleservice in Doesburg houdt een bezoekdag op 12 februari.

Tijdens het bezoeken van de fabriek is het mogelijk om alle modellen e-bikes te bekijken. Ook is het mogelijk om proefritten te maken.

Aanleiding van de bezoekdag is het 40-jarig jubileum van Multicycle. Rondom dit jubileum is een gelimiteerde serie van 400 e-bikes uitgebracht. Elke 40th Limited Edition heeft een certificaat van echtheid samen met de uitgave van een uniek kettingslot en fietstas.

Aanmelden om op 12 februari kan door een mailtje te sturen naar info@xycleservice.nl, of door je in de winkel aan de Leigraafseweg 33F op te geven.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde ZintuigPartyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com en Etos Doesburg.