De winkel van Etos in Doesburg heeft een keur aan maatregelen getroffen in de strijd tegen corona. Doel is om zowel medewerkers als bezoekers maximaal te beschermen.

Zo staat er bij binnenkomst een desinfectiezuil om handen te schonen. Klanten worden met signalering bij de ingang gewezen op de juiste loopinrichting in de winkel. Medewerkers maken elk gebruik mandje schoon voordat deze wordt teruggezet.

Daarnaast wordt er toegezien op een beperkt aantal klanten in de winkel. Bij de kassa staat met lijnen duidelijk aangegeven dat bezoekers anderhalve meter afstand moeten houden. En bij de kassa hangt een plexiglas om medewerkers te beschermen.

‘Op drukke momenten worden extra maatregelen genomen. Zo staan we zaterdag op de drukke momenten continue voor bij de ingang om klanten te voorzien van een winkelmandje. Uiteraard laten we een beperkt aantal klanten toe’, laat Saskia Wiegand van Etos Doesburg desgevraagd weten.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.com, en Etos Doesburg