In het Kunstlab in Doesburg is van 4 maart tot en met 1 april de expositie ‘Geordend’. Dit is een expositie van Yvon Bilderbeek.

Yvon Bilderbeek is vormgever in de breedste zin van het woord. Tijdens haar HBO opleiding TeHaTex (Tekenen, Handvaardigheid en Textiel), was naast al deze technieken, ook fotografie een van haar vakken. En dat is terug te zien in haar kunst.

Tien jaar geleden voegde ze aan haar ‘gereedschappen’ het ambacht van edelsmid toe. Dat gebruikt ze nu vaak in combinatie met haar schilderijen en foto’s.

Met 3 andere edelsmeden vormt ze inmiddels een zilvergilde. Samen exposeerden zij in de kerkjes van Angerlo en Persingen en een expositie in het kerkje van Aerdt staat op de planning.

Het leukste van haar werk bij het Kunstlab, vindt Yvon de uitwisseling en inspiratie die dat oplevert. Haar talenten als initiator en organisator kan ze voldoende kwijt bij het jongste initiatief van het Kunstlab: Uitleen Kunstlab Doesburg.

Het werk dat Yvon deze maand exposeert heeft het thema ‘Geordend’ meegekregen. De ordening in de natuur is een van haar inspiratiebronnen en dus terug te zien in veel van haar werk. Een veelzijdige kunstenaar dus die, naast vele andere, komende maand te bewonderen is in het Kunstlab te Doesburg, Ooipoortstraat 35.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde ZintuigPartyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com, Etos Doesburg en BBS.