Brasserie Het Zesde Zintuig stunt het hele paasweekend met een proeverij-actie. Het gaat om een 5-gangenproeverij van 3 uur voor een vast, aantrekkelijk bedrag.

De paasproeverij is te nuttigen op 30, maart, 31 maart, 1 april en 2 april. De avond begint om 19.00 uur en duurt zo’n 3 uur.

Op tafel komt een 5-gangenproeverijmenu met tapbier, huiswijnen, frisdranken, koffie en thee voor een vast bedrag van 42,50 euro per persoon. Wie gebruik wil maken van de paasproeverij moet vooraf even reserveren.

De paasproeverij is een uitgelezen mogelijkheid om met vrienden of familie een avondje Zesde Zintuig te ervaren. Chef-kok Yvo verzorgt de gerechten en gastvrouw Hannie schenkt de drankjes in.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde ZintuigPartyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com, Etos Doesburg en BBS.