Restaurant De Liefde komt met een Matthäus Passion-arrangement. Wie zaterdagavond 17 maart het concert in de Martinikerk in Doesburg bezoekt, kan vooraf genieten van een speciaal diner bij De Liefde.

Het gaat om een dinerarrangement bestaande uit 3 gangen, voorafgegaan door een amuse. Het menu bestaat uit soep naar keuze, een hoofdgerecht (vlees, vis of vegetarisch) en een dessert. Dit dessert mag ook na afloop van het concert worden genuttigd.

Gasten van het speciale arrangement kunnen tussen 16.00 en 16.30 uur aan tafel in restaurant De Liefde. Na het diner om omstreeks 18.30 uur kunnen de restaurantgasten in een wandeling van slechts 2 minuten naar de Martinikerk lopen.

Na afloop van het concert krijgen de gebruikers van het ‘Passion Menu’ een kop koffie of thee aangeboden door De Liefde. Het arrangement kost 55 euro. Dit is inclusief toegang tot het concert.

Het Matthäus Passion-concert wordt jaarlijks gehouden in de Martinikerk. Dit jaar betreft het een semi-scenische uitvoering.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde ZintuigPartyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com, Etos Doesburg en BBS.