Ina Bijvank exposeert met haar schilderijen bij De Goede Smaeck in Doesburg. Het gaat om kleurrijke schilderijen die vanaf 2 maart voor een periode van twee maanden te zien zijn in het horecabedrijf in de Ooipoortstraat.

 

Bijvank is woonachtig in Steenderen en geboren in Bronkhorst, het kleinste stadje van Nederland. Ze raakte geïnspireerd door de natuur rondom dit stadje, waaronder de uiterwaarden van de IJssel. Ook haar vorige werk bij Kwekerij Oudolf in Hummelo heeft haar schilderkunst beïnvloed en daarom zijn bloemen haar favoriete onderwerp.

 

Haar kleurrijke expositie is vanaf 2 maart de komende 2 maanden in het centrum van de prachtige Hanzestad te zien. Hier, aan de Ooipoortstraat, bevindt zich ‘De Goede Smaeck’  waar je kunt genieten van kunst met koffie, en genoeg lekkers er bij.

 

De expositie duurt tot 2 mei, waarna de Kunst10daagse in de gemeente Bronckhorst van start gaat.  In haar woonhuis in Steenderen zijn dan 10 dagen lang in huis en tuin kunstwerken te zien van meerdere kunstenaars.

Ina Bijvank