In de gangen en op verschillende kamers van de huisartsenpraktijk De Linie in Doesburg is vanaf 26 augustus tot en met 28 november de expositie ‘kunst maakt beter’ te zien. Deze expositie bestaat uit schilderijen van Simone Drenth uit Rheden en Hein Veugelink uit Drempt.

 

Het is de eerste keer dat deze twee kunstenaars samen hun schilderijen exposeren. Beide kunstenaars hebben een selectie gemaakt van werken welke goed op elkaar aansluiten.

 

De expositie is een kleurrijk geheel geworden met veel variatie. Er hangen stukken die gemaakt zijn met olieverf en acrylverf welke verrassend zijn omdat er veel verschillende technieken zijn toegepast. Beide schilders laten zich inspireren door de mens, natuur en cultuur, wat goed te zien is op deze expositie.

 

Zowel in de spreekkamers als in de gangen zijn de schilderijen te bezichtigen. Het doel van deze expositie is, dat mensen blij worden bij het zien van deze werken, en wanneer men blij is, voelt men zich beter. Vandaar de titel van de expositie “kunst maakt beter”.

 

De expositie is te bezichtigen tijdens de openingstijden van huisartsenpraktijk de Linie. Adres: De Linie 3A Doesburg