Caleidoz en Buurtacademie houden open dag in Doesburg

Caleidoz Doesburg en de Buurtadademie  houden samen een Open Dag. De Open Dag vindt plaats op vrijdag 30 augustus van 10.00 tot 15.00 uur op De Linie 4 in Doesburg.

 

De organisatie belooft een verrassende, creatieve en informatieve dag waarop vrijblijvend kennis gemaakt kan worden met de diensten, activiteiten en de workshops die in het nieuwe seizoen worden aangeboden. Medewerkers, docenten en vrijwilligers zijn aanwezig en kunnen u over alle activiteiten informeren. U kunt op de dag zelf actief deelnemen aan verschillende activiteiten.

 

Schildersoos, Computerinloop, Dagbesteding, Naaicursus, Taalmaatjes, diverse kaartspelen, de 21+club, korte cursussen. Dit is slechts een kleine greep uit wat er allemaal te beleven valt in De Linie.

 

Alle activiteiten die bij Caleidoz en de Buurtacademie gegeven worden, kunnen op de Open Dag vrijblijvend en onder het genot van een kopje koffie/thee of frisdrank bekeken worden.

buurtacademie

 

 

 

 

 

1 reactie

  1. Sylvia Willems

    Mooi zo’n open dag, maar op vrijdag overdag? Beetje vreemd. Als je werkt en wellicht toch belangstelling hebt. Een zaterdag was wellicht beter geweest.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑