De onlangs door Stad en Ambt Doesborgh/Streekmuseum De Roode Tooren en de Folkloristische Dansgroep De Meulenvelders gezamenlijk gehouden bijzondere filmavond met prachtige oude films van Doesburg, kende een buitengewoon grote belangstelling.Een en ander betekende dat velen vanwege het beschikbare aantal plaatsen teleurgesteld moesten worden en daarom komt er een extra filmavond.

Om toch iedereen in de gelegenheid te stellen kennis te nemen van de nostalgische beelden van Doesburg zoals het er ooit uitzag, maar ook gebeurtenissen en inwoners van toen (de films zijn gemaakt tussen 1935 en 1955), is er nu een tweede avond vastgesteld op donderdag 3 maart.

Ook voor deze avond geldt: aanvang 20.00 uur in Het Meulenhuus, Bergstraat 48 te Doesburg. Entree 3,00 p.p., inclusief koffie of thee.

Om verzekerd te zijn van een plaats zijn de kaarten vanaf woensdag in voorverkoop verkrijgbaar in Streekmuseum De Roode Tooren, Roggestraat 9-11-13 te Doesburg. Het museum is van dinsdag t/m zondag geopend van 13.30-16.30 uur. Mocht ook deze avond uitverkocht zijn dan organiseren De Meulenvelders en De Roode Tooren nog een derde avond.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn Xycleservice,PlusFitDoesburgRootz, CarConcept, Delikasa, Koenen Echte Bakker, TimeOut Events, LekkerszenZo, Restaurant De LiefdeHillenaar Optiek, Gasthuiskerk DoesburgSlaapspecialist Ralph Klaassen en La Boucherie.