Op woensdag 2 maart houdt Xycleservice een elektrische fietsen informatieavond. Tijdens deze informatieavond komt u alles te weten en beantwoorden zij al uw vragen over de elektrische fiets.

Bezoekers worden helemaal bijpraten over de huidige technieken, modellen en ontwikkelingen in deze zeer populaire markt. Middels voorbeelden, vraag en antwoord, zal de avond vorm krijgen en worden ook onderwerpen als veiligheid, vervoer achterop auto, verzekering en zelfs de nieuwste vorm van beveiliging middels een gps volg systeem in uw kostbare fiets aangesneden.

‘Kortom, staat u op het punt om een elektrische fiets  aan te schaffen, bent u toe aan een nieuw model of wilt u zich verdiepen in het fenomeen elektrische fiets en wilt u graag weten wat er op dit moment op de markt te verkrijgen is. Kom dan op woensdag 2 maart naar de informatieavond bij Xycleservice in Doesburg, want daar weten zij echt alles’, aldus Camiel Banda van Xycleservice.

Belangstellenden zijn vanaf 19.00 uur welkom op de Leigraafseweg 33-F in Doesburg. De presentatie begint om 19.30 uur. Vooraf aanmelden in gewenst en kan via 0313-412727 of info@xycleservice.nl.

Schermafbeelding 2016-02-19 om 12.55.40