Fanfare Korps Nationale Reserve (FKNR) komt een speciaal concert geven in Doesburg. Dit concert wordt gehouden op uitnodiging van Muziekcorps der Voormalige Schutterij Doesburg en is ter ere van het 100 jarig bestaan van de Nationale Reserve. Het orkest onder leiding van kapitein Harrie Wijenberg vindt plaats op zaterdag 21 maart en begint om 20.00 uur met het spelen van de eerste noten in het Martinus Atrium aan de Juliana van Stolberglaan te Doesburg. De zaal gaat om 19.00 uur open.

 

Tijdens het concert zal een aantal belangrijke en ingrijpende gebeurtenissen en periodes in het 100 jarig bestaan van de Nationale Reserve en de Vrijwillige Landstorm door de eigen Fanfare van het Korps Nationale Reserve muzikaal worden uitgebeeld. De muziekstukken die worden gespeeld, zijn ook gekozen om een beeld te vormen van de Nationale Reserve van de afgelopen eeuw. Achter het orkest zullen op schermen historische beelden worden getoond. De presentatie van het programma deze avond wordt gedaan door Hans de Herdt (bekend van tv).

 

Er zijn nog toegangskaarten beschikbaar voor dit bijzondere concert. De kaartverkoop a 5 euro verloopt via het kantoor van VVV Doesburg, Gasthuisstraat 13.
Overmaken kan ook, neemt u dan even contact op met de VVV.( Tel: 0313-479088 of per mail: info@vvvdoesburg.nl). Daarnaast kan men ook, vanaf een uur voor aanvang, ook kaarten kopen bij het Martinus Atrium.

photo-401