‘De Creatieve Schrijftafel’ wordt vanaf maandag 16 maart ook op de derde maandagochtend van de maand gehouden. Van 10.00 tot 12.00 uur kunnen belangstellenden aanschuiven. De bijdrage is twee euro per persoon inclusief koffie/thee en men dient zelf pen en papier mee te brengen. ‘De Creatieve Schrijftafel’ wordt gehouden in de Buurtacademie/Bibliotheek Doesburg.

 

‘Sinds najaar 2012 kunnen liefhebbers van taal iedere eerste donderdagavond van de maand aanschuiven bij ‘De Creatieve Schrijftafel’. Iedereen kan deelnemen. Het gaat niet om mooi of foutloos schrijven maar om het creatief met taal bezig te zijn. Wij, de gastvrouwen zorgen voor een aantrekkelijk en afwisselend menu van taalspelletjes en korte schrijfopdrachten.

 

Plezier in het schrijven staat voorop maar het onderlinge contact, de bemoediging en bewondering en de vaak hilarische momenten zijn zeker zo belangrijk. Om meer mensen van het schrijftafelen te laten genieten dekken we deze voortaan ook iedere derde maandagochtend van de maand. Kom, schuif eens aan. U/je bent van harte welkom’, aldus Marjolein(Mei) Bulten en Truus van der Wouden.

 

Voor nadere informatie kunt u mailen naar: decreatieveschrijftafel@gmail.com of bellen naar het volgende nummer: (0313) 484 831/06-51288124 (Truus).