Het historische plein ’t Gildehof in Doesburg heeft er twee aanwinsten bij. Het gaat om dameskledingzaak Fashoe van de 19-jarige Michelle Huntink en kinderkledingwinkel ’t Rupsje.

Zaterdag 5 november worden beide winkel officieel geopend door wethouder Ellen Mulder. Om 10.00 uur opent Mulder Fashoe en een half uur later ’t Rupsje.

Fashoe is een dameskledingzaak met prettig geprijsde casual en stoere damesmode voor dames van 16 tot 60 jaar. De zaak wordt gerund door de slechts 19-jarige Michelle Huntink.

Huntink heeft de winkel op het Gildehof eigenhandig opgeknapt en ingericht. Ze werkt met een snel wisselende kledingcollectie en brengt de kleding voor modefeesten aan huis.

Karin Dekker is de drijvende kracht achter ’t Rupsje, een kinderkledingwinkel met kleding in de maten 50 tot 164 (leeftijdsgroep van 0 tot 12 jaar). Verkrijgbaar zijn onder andere de merken Dirkje, Zero2Three, Knotso Bad, Wood en Button, Birds en D-Rak.

Aansluiten op de officiële openingen zal Harry Pols, de nieuwe eigenaar van het Gildehof, vertellen over de werkzaamheden en toekomstplannen. Dat gebeurt omstreeks 11.00 uur.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsLekkerszenZoRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk Doesburg,  Stadshotel Doesburg , Edelsmederij Tobias en Brasserie Het Zesde Zintuig.