Op zaterdag 5 november vindt bij Edelsmederij Tobias een unieke open dag plaats. Belangstellenden kunnen een kijkje nemen achter de schermen en zo het geheim van de (edel)smid ontdekken.

Om 11.00, 13.00 en 15.00 zullen uitgebreide demonstraties plaatsvinden in de winkel die gevestigd is op Kerkstraat 14 in het centrum van Doesburg.

Het enthousiaste team van de edelsmederij staat op 5 november klaar om te laten zien met hoeveel passie en expertise de sieraden in het eigen atelier ontworpen en gemaakt worden.

Uiteraard zullen de edelsmeden de kneepjes van het vak nader toelichten. Behalve de vele eigen creaties heeft Edelsmederij Tobias ook een uitgebreide collectie sieraden en horloges in het assortiment.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsLekkerszenZoRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk Doesburg,  Stadshotel Doesburg , Edelsmederij Tobias en Brasserie Het Zesde Zintuig.