Ondernemers en ondernemende Doesburgers kunnen op woensdag 2 november weer netwerken in Gasthuis du Soleil tijdens OpenCoffee Doesburg. Vanaf 08.30 uur is de deur van Gasthuis du Soleil geopend.

OpenCoffee Doesburg is een initiatief van ZON Doesburg, een zakelijke netwerkvereniging met een sociaal karakter. Doel van OpenCoffee Doesburg is om op informele wijze ondernemers te ontmoeten en te netwerken.

Sinds jaar en dag vindt OpenCoffee Doesburg plaats bij Gasthuis du Soleil. De entree is gratis en gastheer Rene van Doornum schenkt verse koffie. OpenCoffee Doesburg heeft geen eindtijd.

Vooraf aanmelden is niet verplicht, maar wel mogelijk via www.opencoffeedoesburg.nl. De editie van 2 november wordt de 67e OpenCoffee Doesburg.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsLekkerszenZoRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk Doesburg,  Stadshotel Doesburg , Edelsmederij Tobias en Brasserie Het Zesde Zintuig.