Etos Doesburg viert een feestje. Aanleiding is dat de keten gekozen is tot beste drogist van Nederland in 2014. Daarom vinden er op zaterdag 5 april allerlei activiteiten plaats in de winkel in de Meipoortstraat.

 

Bij de landelijke wedstrijd scoorde Etos vooral goed op de onderdelen klantvriendelijkheid, assortimentskeuze, sfeer in de winkel en lage prijs. Uit onafhankelijk onderzoek van GfK bleek Etos op veel punten als beste te scoren.

 

‘Zaterdag 5 april vieren wij een feestje in onze winkel. Er komt een visagiste om klanten te voorzien van een mooie voorjaars make up. Ook kan je nagels laten lakken met de nieuwe Etos nagellakjes. Verder is er zo lang de voorraad strekt een lekker hapje en voor elke kopende klant een make up tasje van “FAB” gratis’, aldus Saskia Wiegand van Etos Doesburg.

 

Wiegand laat weten dat het team Etos Doesburg trots is op de prijs dat de landelijke keten Etos is gekozen tot beste drogist van Nederland. ‘Wij doen elke dag ons best voor onze klanten en proberen het elke dag nog beter te doen. We zijn blij dat dat op deze manier wordt gewaardeerd’.