Galerie & atelier De Timmi wordt op zondagmiddag 18 februari om 16.00 uur officieel geopend door burgemeester Loes van der Meijs. De galerie in de Kerkstraat 29 is al enige tijd open, maar zal 18 februari een officieel karakter krijgen.

Iedereen is welkom om bij deze openingsact aanwezig te zijn. Er is ook een openingsexpositie, die tot 18 maart duurt, met ruim 20 exposanten.

Dat zijn: Jaap de Jonge, Garcia Sudmeijer, Arie Niks, Alie Kleinhuis, Rietje de Bijl, Didi Oberman, Aris Engel, Veronica Cremers, Helna de Bruijn, Cobi ten Kate, Jolanda Verstegen, Rianne Maris, Frans Verheijen, Mariska Veldhuizen, Felix Jansen, Agnes de Zanger, Joanne Luymes, Karin Kemperman en Marguerite Feld.

Galerie de Timmi is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 13.00 tot 18.00 uur. Daarnaast is de galerie opent tijdens de Culturele Zondag die elke eerste zondag van de maand plaatsvindt.

In de toekomst zal naast het werk van eigenaar Janny Jaspers tenminste 2 keer per jaar de mogelijkheid worden geboden tot gastexposities. Belangstellende kunstenaars kunnen dit laten weten via de mail : info@samenzien.nl.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde ZintuigPartyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com en Etos Doesburg.