Op zondag 18 februari om 15.00 uur brengt Wishfull Singing in de Gasthuiskerk het programma Victory!, een aansprekend, gevarieerd en swingend a cappella programma waarin de vrijheid van de kunstenaar zegeviert.

De muziek is onder andere van Von Bingen, Bach, McCartney, Kleppe, Nasopoulou en Wiegerink. De regie is van Marc Pantus.

New York, 1944. Piet Mondriaan zoekt koortsachtig naar de ultieme compositie van lijn en kleur. Komt de kunstenaar in de laatste dagen van zijn leven los van de door hem zelf opgelegde begrenzingen? Of vormen deze juist het kader waarbinnen zijn Victory Boogie Woogie kan ontstaan?

Deze voorstelling van Wishful Singing is een kleurrijke reis vol hoogtepunten en verrassingen. De vijf klassiek geschoolde zangeressen combineren hun wendbare stemmen en krachtige podiumpresentatie op geheel eigen wijzen, ogenschijnlijk moeiteloos en eenvoudig, maar ook gepassioneerd in ieder gebaar en klank en avontuurlijk van begin tot eind.

De topkwaliteit die Wishful Singing laat horen én zien, is uniek. De individuele kwaliteit van iedere zangeres is de basis onder de gezamenlijke zuiverheid, harmonie en balans. Gecombineerd met een collectief talent voor timing en droogkomische mimiek, maakt dit alles Wishful Singing toonaangevend in haar genre. Wishful Singing zingt de wereld naar haar hand.

Bezetting: Anne-Christine Wemekamp, eerste sopraan, Maria Goetze, tweede sopraan, Marjolein Verburg, mezzosopraan, Indra van de Bilt, eerste alt, Marjolein Stots, tweede alt.

Het optreden op 18 februari begint om 15.00 uur en kaarten zijn te bestellen via www.gasthuiskerkdoesburg.nl.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde ZintuigPartyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com en Etos Doesburg.