De Doesburgse Ondernemers Vereniging (DOV) laat een dezer dagen weer de feestverlichting in de binnenstad van Doesburg ophangen. Sinds vorig jaar is DOV overgestapt op een uniforme uitstraling voor alle straten van de binnenstad. ‘De dagen worden weer korter en de avonden langer. Langzamerhand gaan we weer richting de feestmaanden dus wordt het tijd om de binnenstad van Doesburg nog gezelliger te maken’, zo laat Marco ter Horst van DOV weten.


Halverwege oktober wordt de feestverlichting in de binnenstad van Doesburg weer opgehangen. De DOV is sinds vorig jaar overgestapt op een uniforme uitstraling voor alle straten in de binnenstad. Voorgaande jaren had iedere straat zijn eigen verlichting waardoor er een keur aan allerlei verschillende ornamenten tegen de gevels werd geplaatst. De nieuwe verlichting is volledig betaald door de DOV.


De ornamenten zijn opgebouwd uit LED-verlichting, waardoor er een aanzienlijke stroom besparing wordt gerealiseerd. Ter Horst: ‘Op deze wijze sparen we het milieu en hebben we gezellige sfeerverlichting tijdens de feestdagen in Doesburg. Nog een reden om gezellig te komen winkelen in de binnenstad van Doesburg’.