De finalisten van Let’s Make Comedy treden vrijdag 30 oktober op in de Gasthuiskerk in Doesburg. De avond begint om 20.00 uur en er komen vier finalisten aan het woord.

De Vereniging Gelderse Podia geeft met dit nieuwe festival nieuw talent de kans om dicht bij huis op een podium van één van de deelnemende Gelderse podia vlieguren te maken. De vier finalisten die in Doesburg optreden zijn: José Schuringa, Kim van den Heuvel, Rami Nima en Tim Kroezen. Master of Cermony is Wilko Terwijn.

José Schuringa is geboren en getogen in Assen en woont in Amsterdam. Ze deed mee aan het Leids Cabaretfestival en Cameretten en werd tweede in het Amsterdams Kleinkunstfestival. Sinds 3 jaar doet ze ook standup en in 2017 was ze finalist van de Comedy talent award.

Kim van den Heuvel komt uit België en is sinds twee jaar bezig aan een Comedy World Tour door gans Nederland.

Afgestudeerd rechtenstudent Ramio Nima slaat je niet lam met zijn kennis; hij wil je niets wijs maken. Nima is er op uit om je te desoriënteren met een mix van donkere en merkwaardige humor, aan elkaar geregen met slimme punchlines op een hilarisch droge toon.

Tim Kroezen is een betaman in hard en nieren. Een optimist, een pessimist, en stik jaloers op alpha-mannen.

Wilko Terwijn is de Master of Ceremony (MC) van de avond. Stand-up Comedian & Writer Terwijn was een vaste medespelers bij De Grote Improvisatieshow, deed veel radio en nog veel meer achter de schermen. Hij is één van de vaste hoofdschrijvers van de Comedy Central Roasts en deed dat ook voor Minister President Mark Rutte en zijn Correspondents Dinner.

Toegangskaarten zijn voor 12 euro per stuk te bestellen via www.gasthuiskerkdoesburg.nl. Een mondkapje bij binnenkomst is verplicht en er kunnen maximaal 30 bezoekers in de kerk.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekMKB Tele.comEtos Doesburg en Restaurant China