Met inachtneming van alle restricties is op zaterdag 31 oktober de film Volver te zien in de Gasthuiskerk. De film begint om 20.00 uur en er is ruimte voor maximaal 30 personen.

De film duurt 121 minuten en reserveren vooraf is verplicht. Tickets kunnen voor 7 euro per stuk worden besteld via www.filmhuis-doesburg.nl.

Volver is een Spaanse film uit 2006 en gaat over drie generaties vrouwen die de oostenwind, vuur, waanzin en zelfs de dood overleven dankzij hun goedheid, leugens en grenzeloze levendigheid.

Het dragen van een mondkapje in de Gasthuiskerk is verplicht, totdat je naar de plaats bent gebracht. In de Gasthuiskerk geldt de anderhalve meter-maatregel. Wie zich naar de bar of het toilet begeeft, moet zijn mondkapje weer opzetten. De horeca in de Gasthuiskerk is gesloten, maar er staan karaffen water voor de bezoekers klaar.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekMKB Tele.comEtos Doesburg en Restaurant China