Er gaat een flinke streep door de activiteitenkalender in Doesburg. Vandaag laat de organisatie van de Culturele Zondag weten dat er vanwege corona geen editie is in november.

Aanvankelijk zou op zondag 1 november weer een Culturele Zondag zijn in onze binnenstad. Maar door de aangescherpte coronamaatregelen heeft de organisatie besloten hier een streep door te zetten.

Een individuele deelnemer van het culturele initiatief zoals een galerie die toch bezoekers toelaat doet dat op eigen verantwoordelijkheid, zo laat de organisatie weten. Op zondag 1 november is ook het VVV-kantoor gesloten.

Het schrappen van de Culturele Zondag past in het beeld van deze tijd. Eerder werd al bekend gemaakt dat grote evenementen als de intocht van Sinterklaas en de Kerstmarkt geen doorgang vinden dit jaar.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekMKB Tele.comEtos Doesburg en Restaurant China