Tineke Peul uit Doesburg neemt deel aan een sponsorloop om geld in te zamelen voor haar werkgever Stadsbierhuys De Waag. Het Doesburgse horecabedrijf zit sinds deze week weer dicht vanwege verregaande coronamaatregelen van de overheid.

‘Ik ga meedoen aan de horecarun en ik zoek sponsoren. Uiteraard is het geld voor De Waag. Ik wil iets doen voor mijn aardigste werkgever Roy (Kappert, red.)’, laat Peul weten.

Peul gaat een halve marathon lopen (21 kilometer) en zoekt via https://horecarun.nl/actie/halve-marathon/ sponsoren. Inmiddels is 265 euro opgehaald en de actie loopt nog door. Ze kan zelf bepalen wanneer ze de afstand gaat lopen.

Sinds deze week zit de horeca weer dicht. Net als in het voorjaar vanwege een oplopend aantal coronabesmettingen. Net als tijdens de eerste lockdown is De Waag nu ook actief met afhaalmaaltijden.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekMKB Tele.comEtos Doesburg en Restaurant China