Corona: streep door Doesburgse Kerstmarkt

De organisatie van de jaarlijkse Kerstmarkt in Doesburg heeft besloten dat er dit jaar geen Kerstmarkt is vanwege onduidelijkheid als gevolg van corona.

‘Maar Doesburg is een sfeervolle stad met vele gezellige straatjes en winkeltjes en ondanks dat er geen kerstmarkt is, gaan we onze uiterste best doen om er een mooie en gezellige decembermaand van te maken. Voor zaterdag 12 december zijn we nog bezig om toch wat extra’s te organiseren. Wat? Dat houden we nog even geheim’, meldt Sylvia Willems namens de organisatie.

De Doesburgse Kerstmarkt staat al jaren garant voor een sfeervolle, warme sfeer in onze historische binnenstad. Het is niet het eerste winterevenement waar een streep door is gegaan. Eerder werd bekend dat de jaarlijkse intocht van Sinterklaas bij de IJsselkade dit jaar niet doorgaat.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekMKB Tele.comEtos Doesburg en Restaurant China

1 reactie

  1. A M Borgh

    Wij willen graag een kraam op de volgende kerstmarkt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑