Finish Hanzestedenrally bij Only for Men Doesburg

Op zaterdag 21 september wordt de Hanzestedenrally verreden. Dat is een kaartleesrally met (hoofdzakelijk) klassieke auto’s, dat wil zeggen dat ze voor 1978 op kenteken moeten zijn gezet. De autorally eindigt bij Only for Men in Doesburg.

 

Doel van de rally is om een aantal kaartleesopdrachten zo goed mogelijk uit te voeren! Snelheid is géén bepalende factor, sterker nog: de Hanzestedenrally is een dag autoplezier voor de bestuurder, die lekker aan zijn/haar trekken komt over mooie landweggetjes, en de navigator die de kaartleesopdrachten zo exact mogelijk moet uitpuzzelen. Er zullen maar liefst 60 equipes deelnemen aan deze fantastische rally.

 

Na een heerlijk dag autoplezier, die ’s ochtends begint in Zwolle, zullen de teams eindigen bij Only for Men in Doesburg. In de prachtige oude exercitieloods, omgebouwd tot een toonbeeld van moderne retailing anno nu, worden de deelnemers rond 17.00 uur gastvrij ontvangen en zal de prijsuitreiking van de rally plaatsvinden.

 

‘Bent u een liefhebber van klassieke auto’s, dan bent u van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen. Alle deelnemende auto’s zijn vanaf 17.00 uur te bewonderen op het riante buitenterrein van Only for Men. De winkel heeft hiervoor een speciale Saturdaynightshopping en is tot 21.00 uur geopend’, aldus Frank Corbeek van het aan de Barend Ubbinkweg 9 gevestigde Only for Men.

2 reacties

  1. Wim Robbertsen

    Daar hadden de ondernemers van de Turfhaven een punt: dit zijn activiteiten die bij Doesburg passen. Leuk!

  2. Gert-Jan Tas

    Een beetje “off topic”, maar jammer voor mij en mijn collega klassieke auto bezitters is dat dit kabinet niet 1978 maar 1973 (40 jaar) als grens gaat hanteren i.p.v. de europees overeengekomen 35 jaar (=1978)
    Iedereen kan er nog tegen ageren. Zie http://www.vrijstellingoldtimer.nl/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑