Garage Kleine heeft haar sponsoractiviteiten binnen DWV uitgebreid. Al enige jaren prijkt de naam van de oudste Renault-dealer van Nederland op de shirts van het DWV kader en het waterpoloteam Heren 2. Maar de overstap van Robert en Rick Kleine naar het eerste zevental, was voor directie van Garage Kleine aanleiding om zich ook aan dit team te verbinden.

 

Garage Kleine is een begrip van in Doesburg. Directeur Roel Kleine spreekt van een echt familiebedrijf. ‘Onze Opa begon in 1932 met dit auto- en taxibedrijf. Kort na de oorlog, in 1946, werden we Renault dealer. Vanaf 1932 tot heden zitten wij gevestigd aan in de binnenstad van Doesburg. DWV speelde al die tijd een grote rol binnen de familie, veel familieleden zijn dan ook lid van deze Doesburgse vereniging geweest. Het is goed om te zien dat DWV bewijst springlevend te zijn en zich voortdurend blijft vernieuwen’, aldus Roel Kleine

 

Kleine vervolgt: ‘Dat ik nu wat extra´s doe voor dit 1e zevental heeft 2 redenen. Allereerst maken Robert en Rick nu hun opwachting in `hoofdmacht`, maar daarnaast kan dit team wel `een boost` in de rug gebruiken. De afgelopen periode was voor hun niet gemakkelijk’.

 

Trainer/Coach Jan ten Hove vult Kleine hierin aan: ‘Inderdaad het waren moeilijke tijden, zo’n 4 jaar geleden speelden we nog in de 3e klasse bond, nu 2e klasse Regio. De hechte groep destijds was zeer getalenteerd, maar spanningen binnen de groep en verschil van mening deed hun de das om en liet de boel ontploffen’.

 

Ten Hove vervolgt: ‘Het blijft een teamsport, maar als je niet meer met elkaar wilt spelen houd het op en moet je opnieuw beginnen. Samen met de waterpolocommissie hebben we dit jaar duidelijk een nieuw meerjarig beleid gestart, waarbij het huidige 1e zevental weer moet worden opgekweekt naar minimaal niveau 1e klasse Regio. We gaan er voor’.

 

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn Xycleservice, PlusFit DoesburgRootz, CarConcept, Delikasa, Koenen Echte Bakker, TimeOut Events, Dierendingen, LekkerszenZo, Restaurant De LiefdeHillenaar Optiek, Gasthuiskerk Doesburg en Hotel Doesburg.