Gasthuiskerk Doesburg wil meer zijn dan alleen een locatie voor culturele activiteiten. Eigenaar De Gestichten Doesburg wil de ruimte in de kerk aanbieden aan groepen en verenigingen.

Vanaf nu zijn de ruimten in de Gasthuiskerk ook beschikbaar voor verhuur aan groepen en verenigingen voor de meest uiteenlopende activiteiten. Er zijn drie ruimten beschikbaar:

  • Consistorie, vooral geschikt voor kleinere groepen tot 20-24 personen. Als mogelijke activiteiten wordt gedacht aan (kaart-) spellen, handwerkclubs, leesclubs, studiekringen, hobbyclubs.
  • Foyer, geschikt voor groepen tot 40 personen. Naast de hierboven genoemde activiteiten is deze ruimte ook zeer geschikt voor tekenen/schilderen en muziek (oefenen en optreden).
  • Kerkzaal, multifunctionele ruimte voor alle activiteiten tot 150 personen en zeer geschikt voor zangkoren, muziek-, dans- en theatergroepen/-verenigingen (oefenen en optreden), yoga, gymnastiek voor ouderen, toernooien (bijv. schaken of bridgen), kinderactiviteiten.

Vanaf 1 juni is de Gasthuiskerk weer beperkt open en is de Kerkzaal een geschikte locatie voor groepen en verenigingen, zolang de 1,5 meter afstand geldt.

 Evenementen en exposities
Wanneer groepen en verengingen regelmatig evenementen of exposities over hun activiteiten organiseren, dan is dit in de Gasthuiskerk ook mogelijk. Door het combineren van de ruimten kan het hele gebouw worden gebruikt.

De Gasthuiskerk is in overleg elke dag beschikbaar voor activiteiten. Zowel overdag als ’s avonds. Voor verhuur aan groepen en verenigingen worden speciale tarieven gehanteerd.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.com, en Etos Doesburg