Standhouders zijn klaar voor de tweede editie van de ondernemersbeurs Doesburg Onderneemt. Vrijdagmiddag togen deelnemers naar de Gasthuiskerk in het centrum van Doesburg om de laatste hand te leggen aan hun stand. Zaterdagochtend om 09.30 uur gaat Doesburg Onderneemt van start.


‘Beursmanager’ Jan Strating zal zaterdagochtend de tweede editie van de ondernemersbeurs voor zelfstandig professionals en kleine bedrijven openen. Naar verwachting zullen zo’n vijfhonderd bezoekers afkomen op de beurs.


27 Ondernemers nemen deel aan Doesburg Onderneemt. De beurs begint om 09.30 uur en eindigt om 16.00 uur. DoesburgDirect.nl is een van de deelnemers. De gehele dag zal er vanaf de beursvloer een live blogverslag worden gepubliceerd op DoesburgDirect.nl en via Twitter. De gehanteerde hashtag op Twitter is #dob2012.


Ook is het mogelijk om uw mening te geven over belangwekkend Doesburgse thema’s. Reacties, suggesties en opmerkingen zullen direct worden gepubliceerd. Bezoek aan Doesburg Onderneemt is gratis.


Tip
Bekijk de foto’s van de eerste ondernemersbeurs